Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel
VvE Company

VvE Company is een full service dienstverlener die voornamelijk werkt voor VvE’s in de regio tussen Amsterdam en Den Haag. VvE Company is in 2014 ontstaan uit een fusie tussen Novens VvE Beheer V.O.F. en de VvE Company B.V. Alle bouwkundige begeleiding vindt plaats vanuit VvE Company Bouwkundig Advies B.V., wat een 100% dochter is van de VvE Company B.V.

2010

Novens VvE Beheer

Acountantskantoor Van der Plas uit Noordwijk is omstreeks 1996 begonnen met het voeren van VvE administraties. Op 07 augustus 2009 is vanuit het samenwerkingsverband Novens Accounts waaraan accountantskantoor Van der Plas deelneemt Novens VvE Beheer opgericht met als doel dienstverlening aan te bieden die beter bij de klantbehoefte aansluit. Lennart van der Wilk is op 01-10 2010 bij Novens VvE Beheer in dienst gekomen en per 01-09 2011 mede-eigenaar geworden van Novens VvE Beheer.

2011

De VvE Company

De VvE Company B.V. is op 31 augustus 2011 opgericht door Marc Keizerwaard en Bjorn Hoejenbos met als doel een onderneming te starten die een betere dienstverlening kon leveren dan de aanbieders die reeds actief waren.

2014

Novens VvE Company

Op 01 januari 2014 zijn Novens VvE Beheer en de VvE Company gefuseerd en gingen verder onder de naam Novens VvE Company. Lennart van der Wilk, Bjorn Hoejenbos en Marc Keizerwaard werden met zijn drieën aandeelhouder en Lennart van der Wilk werd algemeen directeur. Op 01-01-2016 heeft Lennart van der Wilk de aandelen van Marc Keizerwaard overgenomen. Tevens is op deze datum de samenwerking met Novens Accountant ten einde gekomen, omdat er voor beide partijen geen synergievoordelen meer te halen waren. De naam Novens mag tot uiterlijk 31-12-2017 gevoerd worden.

2017

VvE Company Bouwkundig Advies

Op 01-10-2017 is VvE Company Bouwkundig Advies opgericht om de bouwkundige begeleiding van planmatig onderhoud, alsmede het opstellen van MJOP’s voor de klanten van VvE Company te verzorgen.

2017

VvE Company

Op 01-01-2017 heeft Hans de Ridder de aandelen van Bjorn Hoejenbos overgenomen. Lennart van der Wilk en Hans de Ridder voeren samen het management en hebben besloten onder de naam VvE Company verder te gaan. VvE Company heeft 17 medewerkers (inclusief directie), bij VvE Company Bouwkundig Advies werken 2 mensen. VvE Company heeft ruim 250 VvE’s (270 per 01-01-2020) in beheer. VvE Company wil zich de komende jaren richting op een verdere gecontroleerde groei in deze regio zonder het persoonlijk contact en de laagdrempeligheid te verliezen.

2020

Verduurzaming

Een van de grootste uitdagingen ligt in het adviseren en begeleiden van onze klanten in de energietransitie. In januari 2020 heeft VvE Company daarom in samenwerking met BouAd adviesgroep VvE 2050 gelanceerd. VvE 2050 geeft VvE’s de tools om het gebouw te verduurzamen. Met het TOP (Transitie OnderhoudsPlanning) rapport wordt inzicht gegeven in de te nemen maatregelen en wat dit voor de portemonnee van de appartementseigenaar betekent. De transitiebegeleiding zorgt ervoor dat de plannen gefinancierd en uitgevoerd worden en het gebouw klaar is voor 2050!

2023

Urban Care Groep

Van VvE’s en VvE beheerders wordt steeds meer verwacht, niet in de laatste plaats door veranderende wet- en regelgeving. Om onze klanten het maatwerk en specialismen te kunnen bieden dieze nodig hebben slaat VvE de handen ineen met een aantal andere beheerders en wordt het onderdeel van de Urban Care Groep. Als founders van deze nieuwe organisatie worden Lennart van der Wilk en Hans de Ridder aandeelhouder

2024

De Gebouwmanagers

Lennart Van der Wilk legt op 31-5-2024 officieel zijn taken neer als directeur van VvE Company en zal zijn loopbaan gaan vervolgen als directeur van De Gebouwmanagers. De Gebouwmanagerszullen het opstellen van MJOP’ s en de begeleiding van het planmatig onderhoud gaan verzorgen voor alle deelbedrijven binnen Urban Care Groep.

Vraag een offerte aan

Er spelen vaak grote belangen binnen een VvE, het wooncomfort en de financiën van de leden staan immers op het spel. Dan moet u kunnen vertrouwen op uw beheerder, om u de juiste dienstverlening tegen de juiste prijs te bieden!